content image- 1561031623

"Hoe uw huid er in de toekomst uitziet, bepaalt u vandaag"!

Massages

Ontspanning massage 30 min:

rug, nek, schouders .    

26,50

Ontspanning massage 60 min:

achterkant benen, rug, nek,schouders .

42,50

Hotstone massage 30 min:

rug , nek en schouders. 

26,50

Hotstone massage 60 min:

achterkant benen, rug, nek, schouders.  

42,50

Sport massages 30 min deelmassage:

(bijvoorbeeld rug, nek, schouders of benen).  

26,50

Sport massages 60 min:

achterkant benen, rug, nek en schouders. 

42,50

(ik geef geen erotische massage en behandelingen! Ik ga er vanuit dat u dit respecteert en er ook niet om vraagt.)

Ontspanningsmassage:

Een ontspanningsmassage kan zowel geestelijk als lichamelijk helpen om een goede gezondheid te behouden. De ontspanningsmassage is uiteindelijk bedoeld om uw  lichaam te laten ervaren hoe het is om ontspannen te zijn. Dit gebeurt door los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest.

Bij een goede ontspanningsmassage krijgt u een diepere ademhaling, soepelere pezen en spieren en een betere doorbloeding. Hierdoor wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in uw hoofd.


 

Hotstone Massage

Warme rivierstenen worden samen met olie op de chakra energie centra geplaatst. Hierop volgt een massage over het hele lichaam heen die stress en spanning doen verdwijnen. De warme stenen zorgen voor een diepe relaxatie en helderheid van de geest.

 

Sport Massage:

Sport massage omvat veel meer dan het woord zegt!

Sport massage is niet alleen voor sporters bedoeld. Ook voor niet-sporters kan sportmassage goed zijn. Denk aan rug-, nek- en/of schouderklachten die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of intensief computergebruik. Ook stress kan een belangrijke oorzaak zijn van allerlei klachten. Door een verkrampte houding kunnen verhardingen in spieren ontstaan. Een aantal massagebehandelingen kan al verlichting geven of kan de klachten helemaal laten verdwijnen. Het effect van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klachten. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om u één keer in de twee weken te laten masseren

 

Alles massages zijn zowel voor heren als voor dames