content image- 1561031623

"Hoe uw huid er in de toekomst uitziet, bepaalt u vandaag"!

Idun - Minerals

IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. IDUN Minerals bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, brushes en nailpolish.

IDUN, de Noorse Godin van de eeuwige jeugd


De merknaam “IDUN” komt van de oude Noorse godin van de eeuwige jeugd. Het logo van het merk verwijst naar een mand met gouden magische appels die deze godin had. Zij deelde deze appels met andere godinnen, om ze op die manier ook eeuwig jong én op hun mooist te houden. De verpakkingen en tasjes van de IDUN Minerals producten zijn voorzien van interpretaties van de Noorse godin en deze zijn gecreëerd door kunstenares Patrizia Gucci.

De beauty en de appel…het verbeteren van het leefklimaat op aarde

Voor elk wereldwijd verkocht product van IDUN Minerals plant het bedrijf fruitbomen op plaatsen in Oost Afrika waar fruit, schone lucht en werkgelegenheid het hardst nodig zijn. Dit project is gericht op het helpen van mensen in nood en wordt gedaan in samenwerking met Vi Agroforestery (Vi-skogen), en Zweedse organisatie die erop gericht is om armoede te bestrijden en het leefklimaat van mensen in Afrika te verbeteren.

Puur natuur!

Meerdere make-up merken gebruiken mineralen, maar wat is dan het verschil? IDUN Minerals gebruikt alleen de hoogste concentratie van pure, gezuiverde mineralen. De basisproducten van IDUN Minerals bestaan uit 100% intensief gezuiverde mineralen, vrij van nikkel, chroom en micro-organismen. Ze bevatten tevens géén talk, olie, siliconen, parfum, bismuth en conserveringsmiddelen zoals parabenen.

De producten van IDUN Minerals bevatten verder ook géén andere kunstmatige ingrediënten of onnodige toevoegingen die een slechte invloed kunnen hebben op de huid. De puur natuur-formules van IDUN Minerals zijn dus volledig vrij van ingrediënten die jeuk, huiduitslag en andere allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken. IDUN heeft daarmee een hoogwaardige minerale make-up lijn gecreëerd die, zonder de huid te irriteren, een volledige dekking geeft terwijl het de huid tevens verzorgt en beschermt.

 

IDUN Minerals Powder Foundations

De IDUN Minerals Powder Foundations bestaan uit 100% pure mineralen en bevatten slechts 6 ingrediënten. Deze minerale foundations creëren een stralende, natuurlijke look, terwijl ze de huid verzorgen, verzachten én beschermen. De van nature rijke kleurpigmenten zorgen voor een mooie egale, natuurlijke teint. Je kunt zelf bepalen hoe dekkend je de formule aanbrengt. Deze heeft een waterafstotende basis, bevat een SPF 15 en blijft de hele dag perfect zitten.